Mobiset PRODUCATOR MOBILA

S.C. MOBISET S.R.L, DE 22 DE ANI, ALATURI DE CLIENTII SI PARTENERII SAI!

DESPRE NOI

Suntem creativi
si oferim solutii complete in domeniul productiei de mobila, tamplarie PVC si alte accesorii!

DESPRE NOI

SC MOBISET SRL  a fost infiintata in 1993 cu domeniul de activitate ,,prelucrarea  materialului lemnos” de catre Dn-l Csibi Csaba fiind si in prezent unic administrator in companie. 

Din 2004 S.C. Mobiset S.R.L s-a dezvoltat prin achizitia de utilaje noi, spatii de lucru si expunere, personal si si-a adaptat domeniul de activitate cerintelor de piata, trecand de la prelucrarea lemnului masiv la fabricarea mobilierului modern din pal melaminat mdf, fronturi frezate, infoliate sau vopsite, feronerie de ultima generatie asistata mecanic sau cu servo drive.

MISIUNEA COMPANIEI

Principala noastra misiune este accea de a oferi solutii complete si a ne ajuta clientii sa obtina un produs de calitate si la un pret convenabil. Siguranta unui produs unic.

Suntem axati pe dezvoltare, de accea livram produsele oriunde in tara. Am dezvoltat o echipa de profesionisti, care, din pasiune creeaza si prelucreaza materialul lemnos la cele mai inalte standarde. Mobiset este un partener de incredere, asta datorita si clientilor castigati de-a lungul timpului. Indiferent ca este vorba de utilizarea casnica sau cea comerciala, mobilierul produs de noi este mereu apreciat.

SCOPUL COMPANIEI

Scopul nostru este acela de a a oferi siguranta si incredere. Stabilim preturile produselor noastre astfel incat sa fie accesibile, indiferent de produs. Atat magazinele noastre, cat si partenerii nostrii prezinta mobila produsa, iar dumneavoastra puteti alege produsul dorit.

Avem scopul de multumi clientii cu produsele noastre si de a oferi siguranta dorita. Dispunem si de un showroom unde prezentam produsele noastre. Acesta ajuta enorm clientii care doresc mobilier, tamplarie din lemn si alte accesorii deoarece prezentam exact modul nostru modern de lucru.

S.C. MOBISET S.R.L

Parteneri