Default Header Bubble Text

Piesele de mobilier, tamplaria PVC si alte piese si accesorii pot fi admirate, verifcate si cumparate din magazinul  si din showroom-ul companiei noastre, unde expunem produse create si totodata unde va putem oferi sfaturi in legatura cu piesa/piesele de mobilier pe care o doriti, la comanda.

Dorim sa va aratam cum producem si cum functioneaza mobilierul produs de noi si cum puteti alege un produs modern, util si la un pret convenabil.

Oferim raspunsuri la orice intrebare legata de proces, tehnici si tehnologii folosite in productia de mobilier si va veti putea convinge de calitatea produselor oferite de noi. Totodata explicam modul si tehnicile de montare si fixare astfel incat folosinta si intretinerea mobilerului achizitionat de la noi sa fie cat mai usor de folosit.

Locatii Mobiset – Toplita

Este situat in Loc. Toplita, Jud. Harghita pe strada Marton Aron la nr. 20/A unde este situat si sediul si sectia de productie Mobiset

Magazin/Showroom Central situat in Jud. Harghita, Loc. Toplita, strada Nicolae Balcescu, Nr. 45, lnaga Farmacia RICHTER.