Default Header Bubble Text

Jaluzele la comanda

Producem si montam o gama variata de jaluzele, la comanda, oriunde in tara. Dispunem de un catalog variat de modele de jaluzele, pe toate gusturile. Realizam orice tip de jaluzele, indiferent de culoare, marime sau model si asiguram montarea lor in conditii de siguranta si la preturi accesibile.

Modelele de jaluzele pot fi alese si din magazinele noastre, cele partenere sau in showroom-ul deschis pentru expozitia de mobila. Va putem ajuta oferindu-va consultanta si ideile necsare pentru a alege cea mai buna varianta pentru aspectul spatiului unde doriti montarea.

Preturile se ofera la cerere, in functie de comanda. Garantam calitate la preturi accesibile. Asiguram totodata, la cerere si transportul produselor in tara.

 

Jaluzelele orizontale

Se incadreaza perfect in diverse stiluri interioare, cum ar fi cele moderne, clasice sau „industriale”. Jaluzelele, in esenta, sunt prevazute pentru a sublinia modernitatea, oferind oricarei incaperi aspect de noutate. Materialul jaluzelelor poate fi diferit: lemn, metal, tesatura sau material plastic. In concluzie, domeniul de aplicare al jaluzelelor creste in mod semnificativ datorita diverselor tipuri de materiale. Jaluzelele pot fi utilizate si in spatiile umede, si acest fapt in continuare extinde gama de aplicare a acestora (de exemplu, in bazine de inot sau baie, etc). Ce reprezinta in sine jaluzelele orizontale? Acestea sunt panze orizontale care permit schimbarea lor, fie jos sau fie sus . Lamelele pot fi din tesatura, aluminiu, plastic, lemn. Ele ofera patrunderea confortabila a luminii, protectie excelenta impotriva luminii in fereastra prin deschizaturi de mari dimensiuni.