Default Header Bubble Text

Tamplarie PVC – Mobiset

Tamplaria PVC produsa, distribuita si montata de S.C Mobiset S.R.L este realizata sub conform celor mai inalte standarde, cu o atentie sporita la detalii de catre profesionisti. Este un domeniu in care conteaza mult exactitatea si calitatea. Tamplaria PVC produsa si montata corect ofera foarte multe beneficii utilizatorilor, precum izolare fonica, economie si aspect unic.

Produsele noastre sunt comercializate si montate pe intreg teritoriul tarii si se potrivesc cu usurinta in orice spatiu, indiferent de stilul arhitectural al acestuia.

Cel mai important lucru este potrivirea perfecta, de aceea producem tamplarie PVC de orice dimensiuni si bineinteles, la comanda. Dorim ca produsul oferit de noi sa ajute si sa isi dovedeasca adevaratele calitati, de aceea va suntem alaturi si cu serviciile de montare a tamplariei.

Va veti bucura de un produs care indeplineste toate cerintele dorite, indiferent ca e vorba de culoare, dimensiune sau alt aspect. Suntem alaturi de dumneavoastra oferindu-va si consultanta dorita in vederea alegerii produsului ideal.

Montarea tamplariei PVC se realizeaza cu ajutorul profesionistilor, si datorita tehnologiilor folosite, montam cu profesionalism infifernet de cladire, de stil arhitectural, pozitie, etc. Fie ca e vorba de propria locuinta, de un spatiu comercial, birouri sau alte cladiri, tamplaria executata cu precizie utilizand sticla si feronerii de inalta calitate ofera siguranta si o perioada indelungata de functionare.

Este foarte important confortul si siguranta, indiferent de spatiu si de accea tamplaria care ofera aceste calitati este o tamplarie executata si montata corespunzator.

Noi producem aceasta tamplarie, o montam si oferim garantia calitatii!

 

Avantajele Tamplariei PVC

În urma testelor făcute, s-au făcut mai multe constatări. În primul rând, pentru profilele din PVC s-a constatat o diferenţă mare de temperatură la interiorul şi exteriorul acestora. Aceasta este o consecinţă directă a bunei izolări termice a materialului.

la profilele din PVC îmbinarea de la colţuri se face prin termosudură – ceea ce asigură etanşeitatea.

În cazul profilelor de PVC nu are loc apariţia condensului. Mecanismul are legătură chiar cu temperatura: aceasta este  mai mică în exteriorul profilului decât temperatura din interiorul camerelor profilului, iar aerul cuprins în camerele profilului are o temperatură peste cea dintre foile de geam.

Tâmplăria PVC este mai ieftină şi oferă izolare termică mai bună!

Consultanta oferita de Mobiset asigura alegerea celei mai bune solutii tehnice si totodata estetice. Dupa ce ne contactati, un specialist va lua legatura cu dumneavoasrta in vederea stabilirii cu exactitate a solutiilor optime pentru dumneavoastra. Impreuna putet stabili dimensiunile si detaliile finale ale  tamplariei dorite.

Montajul se realizeaza de catre personal specializat cu experienta in domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate pentru a garanta rezistenta in timp a lucrarii.

Fiecare lucrare efectuata si montata de echipa noastra este insotita de certificatul de garantie si declaratia de conformitate.

Garantia. In perioada de garantie va stam la dispozitie pentru eventuale reglaje ale tamplariei.

Servicii oferite de compania noastra:

 • Revizie si intretinere Tamplarie PVC : Ungere garnituri cu uleiuri speciale, gresare si reglaj feronerie moderna, recalare sticla;
 • Inlocuire feronerie defecta;
 • Inlocuire garnituri tamplarie;
 • Inlocuire sticla sparta, fisurata sau sticla care condenseaza la interiorul foilor;
 • Inlocuire sticla clara cu un alt tip de sticla;
 • Inlocuire panel tamplarie;
 • Gaurire geam termopan sau panel pentru tubulatura hota;
 • Modificari / reparatii tamplarie;
 • Modificari din fereastra fixa in fereastra cu deschidere;
 • Modificarea sistemului de deschidere a ferestrei sau a usii;
 • Modificare din simpla in dubla deschidere cu accesorii moderne;
 • Montare glafuri de interior si exterior;
 • Montare grile de aerisire;
 • Demontare si remontare tamplarie PVC;
 • Demontare si remontare sticla (pentru eventualele reparatii exterioare )

S.C Mobiset S.R.L

Suntem dornici sa aflam mai multe despre produsul dorit si sa va ajutam sa il obtineti!